Find ud af alt, hvad der er at vide om OpinionsLand

globalt fællesskab - deltag i undersøgelser online

OpinionsLand er et globalt fællesskab.

Som en del af OpinionsLand vil du være med i et fællesskab i Danmark og hele verden, som deltager i online-undersøgelser. Der findes lignende undersøgelsespaneler over hele Europa og i hele verden, hvor mennesker i mange lande kan blive inviteret til at deltage i den sammebetalte online-undersøgelse som dig.

SSI markedsanalyseselskab - deltag i undersøgelser online

OpinionsLand er ejet af SSI

Online-panelerne for markedsundersøgelser ejes af Survey Sampling International, LLC. I de sidste 30 år har vi modtaget viden fra folk som dig, der vælger at dele deres meninger i betalte online-undersøgelser for at forbedre produkter og serviceydelser. Vi arbejder med virksomheder inden for markedsundersøgelser for at udføre online-undersøgelser over hele verdenen for store og små brands, men vi er også direkte forbundet til producenterne af nogle af de produkter, du bruger i din hverdag samt ejere af de serviceydelser, du benytter dig af.

Giv din mening til kende i onlineundersøgelser - deltag i undersøgelser hjemmefra

Tilmeld dig, og giv din mening til kende.

Tilmeld dig OpinionsLands fællesskab og del din mening i vores betalte online-undersøgelser, uanset hvor du er! Det er en win-win situation: Du hjælper virksomheder med at tilpasse deres produkter til dine behov ved at deltage i online-meningsmålinger, mens du samtidigt tjener penge og belønninger ved blot at gennemføre online-undersøgelser.