Kan du ikke finde svaret på dit spørgsmål?

Send et spørgsmål

FAQ

Vi har gjort vores bedste for at besvare de oftest stillede spørgsmål. Klik blot på et af spørgsmålene herunder for at se svaret.

Spørsmål om OpinionsLand

Det er utroligt nemt. Udfyld blot dine oplysninger på vores tilmeldingsside. Vi sender dig et link til ansøgningsskemaet, hvor du kan bekræfte dit medlemsskab.
Nej, medlemskab af vores internetpanel er desværre kun muligt for bosiddende i Danmark.
Det er gratis at tilmelde sig vores panel, og du kan til enhver tid melde dig ud. Du skal dog have en e-mail-adresse for at modtage invitationer til at deltage i spørgeundersøgelser, og du skal have adgang til internettet for at deltage i vores spørgeundersøgelser.
Vi sender dig en e-mail for at byde dig velkommen til OpinionsLand. Derefter kontakter vi dig periodisk via e-mail for at invitere dig til at deltage i en spørgeundersøgelse. E-mailen indeholder alle de informationer, du behøver for at deltage, inklusive webadressen til spørgeundersøgelsen. Når du har gennemført undersøgelsen, optjener du point og deltager desuden i vores lodtrækning hver 3. måned.

Spørsmål om undersøgelser

Virksomheder, regeringer, offentlige instanser og lignende organisationer er interesseret i meninger og holdninger blandt de mennesker, som benytter deres produkter og tjenester. Jo mere de ved om, hvad eksisterende og potentielle kunder, borgere og forbrugere mener, desto nemmere er det for dem at forbedre og tilpasse det, de leverer.
Vi sender regelmæssigt invitationer til spørgeundersøgelser, men kan ikke sige til hvem, eller hvornår man som medlem modtager invitationer, da alle vores spørgeundersøgelser er skræddersyet og baseret på den enkelte kundes mål med sin spørgeundersøgelse. Afhængig af din profil kan vi bede dig deltage i spørgeundersøgelser flere eller færre gange end en gang om måneden. Derfor beder vi dig om at holde din profil opdateret bedst muligt. Bemærk, at nogle firewalls kan blokere vores invitationer til spørgeundersøgelser (se spørgsmålet: "Jeg lader ikke til at modtage mange invitationer til at deltage i spørgeundersøgelser. Hvorfor?").
Der findes desværre ingen anden måde at deltage i disse spørgeundersøgelser på end via internettet.

Spørsmål om PayPal

Tilmelding til PayPal er hurtigt og nemt! For at tilmelde dig i dag, skal du blot gå til PayPals hjemmeside. Gå til PayPal.dk.

Dine point er blevet indløst til kontanter og kan hentes via PayPal. Få mere at vide ved at besøge PayPal.

1. Hvis du ikke har en PayPal-konto: Gå til PayPal.dk, og klik på "Opret konto". Sørg for at bruge din medlems-e-mailadresse hos OpinionsLand, når du indtaster dine oplysninger.

2. Hvis du har en PayPal-konto, men med en anden e-mailadresse, bedes du sørge for at tilføje din medlems-e-mailadresse hos OpinionsLand til din eksisterende konto.

* Bemærk venligst, at hvis du endnu ikke har en PayPal-konto, eller hvis din PayPal-konto er konfigureret til at acceptere alle betalinger manuelt, har du maks. 30 dage til at acceptere betalingen. Efter 30 dage forældes betalingen og sendes tilbage til OpinionsLand.

Spørgsmål om beskyttelse af personlige oplysninger

Nej. Vi sælger og udleverer ikke vores medlemmers kontaktoplysninger, og vi har ingen reklamer på webstedet. Vi forsøger under ingen omstændigheder at sælge dig et produkt eller en serviceydelse, og virksomheder, der benytter vores serviceydelser, har ikke direkte adgang til dine oplysninger.
Der er et link til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger nederst på de fleste af siderne på webstedet OpinionsLand, herunder denne side. Du kan finde kontaktoplysningerne ved at se vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.
Vi behøver personlige oplysninger om dig for at kunne sende målrettede invitationer til dig, til at lade SSI fortolke undersøgelsesresultater bedre og til at lade SSI kommunikere med dig om dit panelmedlemsskab og deltagelse i undersøgelser. Der henvises til vores Privatlivsbestemmelser for yderligere oplysninger.
En anden person kan have lavet en tastefejl og utilsigtet sendt din e-mail-adresse, da denne ønskede at blive medlem af OpinionsLand. Det er også muligt, at en anden person har brugt din e-mail-adresse uden din tilladelse. Hvis du ikke ønsker at tilmelde dig, skal du blot se bort fra e-mailen og påmindelsen, som er sendt til dig. Dine oplysninger bliver i så fald ikke optaget på vores medlemsliste, og du bliver ikke kontaktet igen. Hvis du fortsat modtager e-mails, kan du klikke på helpdesk-linket, som findes i alle vores e-mails, for yderligere assistance.

Spørgsmål om præmier

Se de officielle regler for Survey Samplings Internationals lodtrækninger for information om lodtrækningen.
Panelmedlemmer deltager i lodtrækningen, når de melder sig ind. Panelmedlemmerne får desuden et lod, hver gang de gennemfører en spørgeundersøgelse, modtager en meddelelse om, at de ikke opfylder betingelserne, eller en meddelelse om, at en spørgeundersøgelse allerede har det nødvendige antal deltagere, eller når de opdaterer deres profil efter anmodning.
Det er kun personer, som opfylder betingelserne for deltagelse iflg. de officielle regler, der kan deltage i lodtrækningen.
Lodtrækningen afvikles ifølge den trækningsplan og de regler, som fremgår af de officielle regler for lodtrækningen. Vinderen får besked enten pr. e-mail, telefon eller anbefalet post efter lodtrækningsdatoen.