Vil du have indflydelse på de produkter og serviceydelser, du bruger dagligt?

Tilmeld dig i dag!

eller indtast dine oplysninger her
Vælg køn
Jeg har læst, forstår og accepterer politikken om beskyttelse af personlige oplysninger og vilkårene og betingelserne. Jeg forstår, at for at kunne drage fordel af tjenesten vil jeg få tilsendt e-mails om relevante undersøgelser og medlemsopdateringer.
Jeg tillader indsamling, brug og deling af mine profildata med henblik på deltagelse i markedsundersøgelser. Du kan framelde dig når som helst.

OpinionsLand er stedet, hvor du kan!

Få indflydelse

OpinionsLand er en service, der giver dig mulighed for at påvirke beslutninger, der berører din dagligdag. Deltag i online-markedsundersøgelser: Dine meninger vil påvirke udviklingen af nye produkter og serviceydelser, da virksomheder og organisationer er afhængige af din feedback. Dette er din mulighed for at gøre en forskel ved blot at dele din mening i vores betalte undersøgelser!

Gør en forskel

Det er en belønnende oplevelse at være en del af OpinionsLand. Du kan deltage i vores betalte online-undersøgelser på en række emner, lige fra husholdningsprodukter til reklamer, sundhed og hobbyer. Du får muligvis også tilsendt nye produkter, der skal testes i hjemmet. Det kan være både sjovt og spændende at dele din mening i betalte online-undersøgelser, men det er altid nyttigt og let: Du er specialisten, som virksomhederne leder efter!

En givende oplevelse

Som modydelse for den tid, det tager for dig at gennemføre vores betalte online-undersøgelser, bliver du belønnet med point, som kan indløses til gavekort eller kontanter via PayPal!