Følg vores 3 enkle trin for tilmelding, og begynd at gøre en forskel

Tilmeld dig i dag!

eller indtast dine oplysninger her
Vælg køn
Jeg har læst, forstår og accepterer politikken om beskyttelse af personlige oplysninger og vilkårene og betingelserne. Jeg forstår, at for at kunne drage fordel af tjenesten vil jeg få tilsendt e-mails om relevante undersøgelser og medlemsopdateringer.
Jeg tillader indsamling, brug og deling af mine profildata med henblik på deltagelse i markedsundersøgelser. Du kan framelde dig når som helst.

For at komme i gang med at dele din mening i betalte online-undersøgelser og bidrage til udviklingen af bedre produkter og serviceydelser, skal du følge disse nemme trin:

1
Tilmeld

Udfyld den enkle formular ovenfor, og klik på "Tilmeld dig nu". Det er ligeså let som en, to, GRATIS!

2
Bekræft

Gå til din indbakke, og klik på knappen "Aktivér din konto nu" i den e-mail, vi sendte til dig; besvar nogle få spørgsmål for at bekræfte din tilmelding.

3
Sig din mening

Tillykke, din konto er blevet oprettet! Kom straks i gang med besvare betalte online-undersøgelser og optjene dine belønninger.

Hvordan kommunikerer vi?

Hos OpinionsLand ønsker vi, at folk føler sig som en del af et fællesskab. I er, trods alt, en enestående gruppe af ligesindede personer med et ønske om at involvere jer og få jeres meninger til at gælde. Dét at være et fællesskab betyder, at vi også vil kommunikere med dig! Du vil modtage invitationer til online-undersøgelser via e-mail - men du kan, på ethvert tidspunkt, også deltage i betalte undersøgelser ved at logge ind på hjemmesiden. Vi tilføjer hele tiden nye undersøgelser med interessante emner og fantastiske belønninger! Du vil også modtage andre meddelelser fra os, f.eks. vil det første du hører fra os, efter du har tilmeldt dig, være en velkomstmail, der i nærmere detaljer forklarer dig om din konto og giver dig nyttige tips.

Hvad får jeg ud af det?

Det er ikke kun dig, der vil blive belønnet - OpinionsLand går ind for at bidrage positivt til verden. Du vil få fornøjelsen af at opleve den indvirkning, din mening har haft gennem vores online-undersøgelser på fremtidens produkter