Deltag i online-undersøgelser og få fantastiske belønninger

Tilmeld dig i dag!

eller indtast dine oplysninger her
Vælg køn
Jeg har læst, forstår og accepterer politikken om beskyttelse af personlige oplysninger og vilkårene og betingelserne. Jeg forstår, at for at kunne drage fordel af tjenesten vil jeg få tilsendt e-mails om relevante undersøgelser og medlemsopdateringer.
Jeg tillader indsamling, brug og deling af mine profildata med henblik på deltagelse i markedsundersøgelser. Du kan framelde dig når som helst.

Optjen point og indløs dem til …

... kontanter via PayPal. Det er en sikker, nem og populær valgmulighed blandt medlemmer af OpinionsLand. Læs mere om, hvordan PayPal fungerer her .

… og endelig – tag et kig på vores Netbutik! Vi tilbyder populære mærker, såsom CDON.com, Gavekortet.dk eller Zalando. Forkæl dig selv eller andre med en gave efter dit eget valg.

Støt en god sag

Det, der gør OpinionsLand så enestående, er vores velgørenhedsprogram! Hver gang du gennemfører en undersøgelse, beder vi dig om at vælge en af vores tre udvalgte velgørenhedsorganisationer, som vi da vil donere til på dine vegne. Det koster dig absolut intet, og det påvirker ikke din belønningssaldo - du vælger din belønning, mens en velgørenhedsorganisation også bliver belønnet. Dette er blot en tak for din deltagelse i vores online-undersøgelser.

Deltag i vores kvartalslodtrækning om en kontantpræmie på 30.000 kr.

Og endelig - for hver online-undersøgelse, du gennemfører, deltager du i vores kvartalslodtrækning om en kontantpræmie på 30.000 kr.! Forestil dig, hvad du kunne gøre med din del af de 120.000 kr., vi uddeler hvert år!