Undersøgelser er nemme - du er specialisten

Hvilke af de følgende gadgets har du? (Sæt kryds ved alle relevante svar for din husstand)

Denne form for undersøgelsesspørgsmål er uvurderlig for at finde ud af, hvilken teknologi der er mest populær, og hvor mange af disse gadgets folk har. Ud over at det er nyttigt for kunder, der ønsker at vide, hvilke gadgets der bruges mest, kan det også være et nyttigt spørgsmål til at fastslå, hvordan folk browser på nettet. Det kan bidrage med at udvikle ny teknologi, fremme mobilvenligt indhold eller endda hjælpe med at designe smart, nyt tilbehør.

Hvor mange gange om dagen tjekker du i gennemsnit e-mail?

Dette kan virke som et simpelt online-meningsspørgsmål, men i takt med at teknologien udvikles, jo mere tjekker vi e-mail og andre apps, når vi er på farten. Nylige undersøgelser viser, at det første de fleste danskere gør, når de vågner om morgenen, er at tjekke deres e-mail på deres telefoner, så dette giver ikke kun en indsigt i de forskellige aldersgruppers adfærd, men kan ligeledes være nyttig for virksomheder, der ønsker at annoncere via søgemaskiner, sende særlige tilbudsmails, forbedre funktionaliteten for webmail eller øge netværksdækningen.

Hvor mange børn har du?

Vores betalte undersøgelser inkluderer ofte spørgsmål som dette, da det tydeligt viser, hvordan du måske bruger din fritid, hvilke attraktioner, som du vil være mere tilbøjelig til at besøge, eller for at få en idé om, hvor du foretager dine køb. Det er et hurtigt og let undersøgelsesspørgsmål, som ikke afslører personlige oplysninger, men som sikrer, at du passer til en specifik undersøgelse. Der vil altid være en valgmulighed for "ingen", hvis du ikke har børn.