De bedste råd til at få det meste ud af OpinionsLand

Deltag i undersøgelser, mens du er på farten - deltag i onlineundersøgelser

Bliv inviteret til at deltage i de rette undersøgelser

Når du tilmelder dig, beder vi dig om at besvare nogle spørgsmål (såsom alder, køn, og hvilket område, du bor i), som gør os i stand til at sende dig de online-undersøgelser, der er mest relevante for dig.

Du vil opleve, at nogle af disse spørgsmål også bliver stillet i begyndelsen af de online-undersøgelser, du deltager i. Grunden til dette er, at OpinionsLand ikke deler dine personlige oplysninger med vores kunder, og derfor kan du blive bedt om at besvare dem ved mere end én lejlighed. Dette sikrer også, at de oplysninger, du deler i online-undersøgelserne, er så ajourførte som muligt, så tak for din tålmodighed ved besvarelsen af disse spørgsmål.

deltag i undersøgelser hjemmefra - betalte onlineundersøgelser

Forøg dine chancer for at gennemføre flere undersøgelser

Online-undersøgelserne, vi har til rådighed, afhænger af hvilke spørgsmål, som vores kunder skal bruge din mening om, og de vil variere uge for uge eller endda dagligt. Markedsforskere er ofte på udkig efter meninger fra en specifik gruppe mennesker - f.eks. brugere af et bestemt produkt, i en bestemt aldersgruppe, eller som bor i nogle bestemte postnummerområder.

Det er derfor vigtigt, at du giver os så mange oplysninger, du kan, i den indledende registreringsundersøgelse og at sikre, at dine kontooplysninger er opdaterede. Vi anbefaler, at du opdaterer dine kontooplysninger hver 6. måned eller efter en vigtig ændring i din husstand.

betalte undersøgelser på din mobil - deltag i undersøgelser, mens du er på farten

Deltag i online-undersøgelser, når du er på farten

Fremtiden er mobil! Med OpinionsLand kan du deltage i betalte undersøgelser på dine mobile enheder - din tablet, telefon eller bærbare computer - i hjemmet eller på farten. Forestil dig at sidde i toget på vej til arbejde og besvare vores undersøgelser for at tjene penge på nettet før du er mødt op på kontoret!

Vi taler med vores kunder i markedsundersøgelserne hver dag for at tilskynde dem til at lave online-undersøgelser, der fungerer lige så godt på en stationær computer som på en iPhone, iPad eller Android-enhed. Flere og flere undersøgelser lever op til dette krav - og snart vil det gælde for næsten alle! I mellemtiden vil vores software genkende, om du er på en mobilenhed, og vil sørge for, at du kun får online-undersøgelser, der er optimeret til brug på din tablet eller telefon.

Apropos: Vi har også en app til mobilundersøgelser, der kaldes QuickThoughts. Interesseret? Se den her!

Dine data er sikre

Når du giver os dine oplysninger og deler dine meninger gennem vores online-undersøgelser, har du måske spørgsmål mht. sikkerheden af de oplysninger, du har betroet os. Vi kan forsikre dig om, at vi altid vil følge disse 3 gyldne regler:
1. SSI og OpinionsLand behandler dine data med den største fortrolighed.
2. Alle oplysninger og data, der bliver indsamlet gennem online-meningsmåler og -undersøgelser, bruges udelukkende til undersøgelsesmæssige formål.
3. Vi vil aldrig forsøge at annoncere, promovere eller markedsføre produkter eller serviceydelser til dig.

Læs venligst vores persondatapolitik for yderligere oplysninger. Vi har også sammensat nogle få hurtige FAQ'er (ofte stillede spørgsmål). Hvis du stadig har spørgsmål, bedes du kontakte os via kontaktformularen på vores FAQ-side!