OpinionsLand: Gør en forskel i verden

Når du deltager i vores online-undersøgelser, er det ikke kun dig, der bliver belønnet. En del af det, der gør OpinionsLand enestående, er, at vi foretager en donation til en velgørenhedsorganisation efter hver online-meningsmåling, du gennemfører. Det er helt gratis og koster dig intet - vi belønner dig med point, og du kan bestemme, hvilken velgørenhedsorganisation der skal modtage en kontantbelønning fra os på dine vegne. Det har aldrig været nemmere at tjene penge på nettet og samtidig støtte en god sag.

De 3 velgørenhedsorganisationer, som OpinionsLand arbejder sammen med, er CONCERN Worldwide, Verdens Skove og World Animal Protection (WAP). Hver af disse nyttige organisationer er afhængige af velgørende donationer for at kunne fortsætte. OpinionsLand vil foretage en donation på dine vegne til din foretrukne organisation efter hver gennemført undersøgelse, og vi vil bede dig om at fortælle os, hvilken organisation der skal modtage donationen efter hver online-undersøgelse, du gennemfører. Se nedenfor for at få mere at vide om disse organisationer.

CONCERN Worldwide  - støt velgørenhedsorganisationer ved at deltage i onlineundersøgelser

CONCERN Worldwide

CONCERN Worldwide arbejder for en verden uden fattigdom. De hjælper nogle af verdens fattigste mennesker, og har til formål at bekæmpe sult og forandre liv ved at støtte samfund i krise og tilbyde praktiske løsninger, der gør en forskel. CONCERN tilbyder uddannelsesprogrammer, tilbyder hjælp i tilfælde af naturkatastrofer samt mad og medicin for at reducere fejlernæring og spredningen af sygdomme, og støtter eksistensgrundlag ved at fremme egen bæredygtighed for en bedre fremtid.

Få mere at vide om CONCERN's arbejde ved at besøge deres hjemmeside: https://www.concern.net/

verdens  - støt velgørenhedsorganisationer ved at deltage i onlineundersøgelser

Verdens Skove

Verdens Skove har i mere end 25 år arbejdet for at fremme bæredygtig udnyttelse af verdens skove, især Latinamerikas regnskove og de oprindelige danske skove. Denne miljøorganisation har arbejdet på at bevare skovressourcer til gavn for både naturen og de lokale og globale samfund. I Danmark udføres en stor del af deres arbejde af deres netværk af frivillige og supportere. Nogle af deres vigtigste aktivitetsområder er bevarelse af regnskov, danske nationalparker og bevarelse af Danmarks oprindelige skove samt støtte af indfødte personers rettigheder.

Få mere at vide om Verdens Skove's arbejde ved at besøge deres webside: https://www.verdensskove.org/