Gør en forskel og VIND!

Ud over at tjene penge på nettet for at gennemføre OpinionsLands online-undersøgelser, vil du for hver undersøgelse, du deltager i, automatisk være med i vores kvartalslodtrækning om kontanter!

Vi uddeler 30.000 kr. hvert kvartal til én heldig vinder. Så ud over at hjælpe din udvalgte velgørenhedsorganisation og optjene point, som kan indløses til gavekort ved blot at deltage i vores online-undersøgelser, har du chancen for at vinde din del af 120.000 kr., som vi uddeler hvert år!

Glem ikke, at du automatisk er med i vores kvartalslodtrækning om kontanter for hver online-undersøgelse, du deltager i - selv hvis du "frasorteres" og ikke kvalificerer dig til en specifik online-undersøgelse, efter du har besvaret de indledende spørgsmål. Du har stadig chancen for at vinde.

Føler du dig heldig? Du kan også indløse de point, du har optjent ved at deltage i vores online-undersøgelser, til flere lod i vores lodtrækning om kontantpræmier. Èt point svarer til ét lod, så du kan maksimere dine chancer for at vinde den store kontantpræmie ved blot at tilbyde din mening gennem vores betalte online-undersøgelser - mens du samtidigt hjælper med at forme fremtidens produkter!

Læs vores brugeranbefalinger for at se, hvad nogle af vores vindere har at sige.